top of page

Medieeiere

Få betalt for det du lager. Ved å bli medieeier hos DGTALSQUARE tar du steget mot å få en inntekt fra det du har bygd opp. Du kan fokusere på det arbeidet du brenner for så tar vi oss av annonseringen. Vi samarbeider med annonsører som har kampanjer som passer til det du lager og som komplementerer deg eller ditt innhold. Vi kan samarbeide med deg uansett hvilken måte du ønsker å annonsere på.

Matchende Annonsører

Vi setter deg sammen med annonsører som har produkter som matcher ditt innhold og det du vil at skal bli annonsert på din plattform og som du mener passer til publikummet ditt.

Mer Fleksibilitet

Du bestemmer hvordan du vil annonsere, enten det er ved å plassere annonser på en nettside eller om det er å ha et segment i innholdet ditt dedikert til annonse innhold. Dette gjør at du har mye fleksibilitet når det gjelder hvor og hvordan du ønsker å annonsere produktene til annonsører.

God Betaling

Når du inngår et samarbeid med oss bestemmer du også hvor mye du ønsker å få betalt fra annonsører. Dette er ikke garantert, men noe som gjør det lettere å gi deg en inntekt som passer din verdi som medieeier. Har du et målrettet publikum med høy tillit og troverdighet vil dette være veldig verdifullt for annonsører som passer til din plattform. 

Ta Kontakt

Er du klar til å skape en inntekt ved å gjøre det du elsker? Ta enten kontakt gjennom vårt kontaktskjema på nettsiden eller send en e-post direkte til dgtalsquare@gmail.com. Ta gjerne kontakt dersom du har noen spørsmål knyttet til DGTALSQUARE og ønsker å vite mer!

bottom of page