top of page

Annonsører

Å lykkes med digital markedsføring krever ofte betydelige investeringer enten i form av penger, tid eller ferdigheter. Vårt mål er å forenkle denne prosessen. Ved å samarbeide med oss, tilrettelegger vi for en mer effektiv markedsføringsstrategi gjennom å bruke etablerte plattformer som allerede har høy tillit blant deres brukere.

Målrettet Rekkevidde

Vi gjør det lettere å kunne drive målrettet markedsføring ved å samarbeide med medieeiere som når ut til et målrettet publikum som er likt det du er ute etter.

Engasjerende Innhold

Vi samarbeider med medieeiere som har høy kvalitet på sitt innhold og som er seriøse aktører innen det de brenner for. De har gjennom sitt arbeid bygget opp et publikum som resonnerer med med det innholdet de lager.

Høy Tillit

Våre medieeiere har høy tillit blant sitt publikum, noe som gjør de stedene til mer attraktive steder å annonsere på. Ved å begynne en annonsekampanje på en plattform som allerede har høy tillit, blir annonseringen mye mer effektiv enn ved å annonsere på mer tradisjonelle områder hvor man ofte må bygge opp tillit og troverdighet til potensielle kjøpere.

Ta Kontakt

Er du klar til å øke merkevarens synlighet og engasjement? Ta enten kontakt gjennom vårt kontaktskjema på nettsiden eller send en e-post direkte til dgtalsquare@gmail.com. Ta gjerne kontakt dersom du har noen spørsmål knyttet til DGTALSQUARE og ønsker å vite mer!

bottom of page